Campus Fesztivál – Ekkora csúszda még nem volt Debrecenben!

Akt.:
Campus Fesztivál – Ekkora csúszda még nem volt Debrecenben!
Debrecen – A kulturális események mellett az idén hatalmas játékra is számíthatnak a fesztiválozók.

Több mint kétszáz program várja a látogatókat a július 25–29. között zajló Campus Fesztiválon a Nagyerdőn, ahol olyan nemzetközi sztárvendégek lesznek, mint a finn Apocalyptica, a kanadai The Real McKenzies, a Noise of Human Art (N.O.H.A.) vagy a holland sztár-dj, Kees van Hondt. A délután megkezdődő koncertek és kulturális események mellett idén hatalmas játék is várja a fesztiválozókat.

Adrenalinfokozó

A katapult és bungee jumping hosszú évek óta megtalálható a nagy nyári fesztiválok területén, sokan félnek azonban kipróbálni ezeket az adrenalinfokozó játékokat, melyek nem kevés pénzért kínálják néhány másodperces élményeiket. A Campus Fesztiválon jövő héten viszont egy olyan veszélytelen és ingyenes játék csábítja majd a közönséget, amit – és amekkorát – az országnak ezen a részén még nem láthattunk: egy három és fél emelet magas csúszda várja a látogatókat!

Nedvetlenül

A csúszda végén nem lesz óriásmedence, nem lesz vizes csobbanás a csúszás végén, nem fognak elázni a ruhák, egy speciális száraz csúszdát telepítenek ugyanis a rendezők a stadionba, ahova ha belépünk, egyből jobbra találjuk majd meg a látványosságnak sem utolsó óriásjátékot. A Telekom, bárki által kipróbálható hatalmas magenta csúszdája a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt jelképezi, de nem ez lesz az egyedüli játék, amivel a fesztivált támogató cég a rendezvény idejére készül: a Telekom interaktív, közösségi játékának köszönhetően már a koncertek közti szünetek sem telnek majd tétlenül, a sokaság a feltartott mobiltelefonok segítségével irányíthatja az óriáskivetítőkön követhető játékot.

HBN–SzL

 

Campus Fesztivál: