Campus: festés után utcazene, ékszerkészítés

A szerdai burkolatfestő akción
A szerdai burkolatfestő akción - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A kvíz eredményeit felhasználják az EKF 2023 pályázatban is.

Közösségi burkolatfestő akcióval kezdődtek az Európa Kulturális Fővárosa Debrecen 2023 Programiroda fesztiváli rendezvényei szerdán: a villamosmegállótól a Campus főbejáratáig nyilakat festettek az útra, hogy könnyebben megtalálják az Ady útra áthelyezett bejáratot.

A Tankcsapda is festett

– Fontosnak tartjuk, hogy egy kulturális esemény könnyen megközelíthető legyen. Ráadásul a Tankcsapdával közösen festhettünk. Az együttes a város szimbolikus márkája – fejtette ki Porkoláb Gyöngyi operatív igazgató.

Hozzátette, a Campus az egyik legdinamikusabban fejlődő fesztiválja Debrecennek, az elmúlt 4 évben 20 ezerrel nőtt a látogatottság. Európának is fontos, hogy a zenei nyári fesztiválok felkerüljenek a térképére.

Az EKF is sok más programot kínál a fesztiválozóknak. Lesz óriás jenga bajnokság, utcazene, kreatív workshop, ékszerkészítés és emellett készül egy kvíz, amit szeretnének felhasználni az EKF-pályázatban is.

BR


A Tankcsapda is festett
Debrecen - Új főbejárattal, nagyobb fesztiválterülettel, minden eddiginél több programhelyszínnel és attrakcióval indult el a 2018-as Campus Fesztivál. Tavaly 105 ezer érdeklődőt vonzott a rendezvény, idén ez a szám is megdőlhet. 19 programhelyszín, 18 közérdekű helyszín, 30 attrakciós pont, tehá...

Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Ahogy már megszokhatták, idén is rengeteg fotóval, videóval, élő hangulatjelentéssel, interjúval és beszámolóval jelentkeztünk a debreceni Campus Fesztiválról. A buli négy napon keresztül tartott a Nagyerdőn. [liveticker name="campus-fesztival-2018"]