Campus, a debreceni ízű fesztivál

Campus, a debreceni ízű fesztivál
© Illusztráció: Molnár Péter
Debrecen – A Campus Fesztiválon lép fel minden évben a legtöbb debreceni zenekar.

Helyi együttesekből több mint negyven lép színpadra a július 22-én kezdődő négynapos fesztiválon, amelynek szervezői minden évben kiemelt figyelmet fordítanak a cívisvárosi együttesek támogatására. A délután kezdődő és hajnalig tartó koncertezés mellett a rendezvény napközben is tartalmas kikapcsolódást kínál minden korosztálynak.

Sok debreceni intézmény jelen lesz a Campus Fesztiválon, a Debreceni Művelődési Központ például kézműves sátorral várja majd az érdeklődőket, az Agóra Tudományos Élményközpont izgalmas kísérletekkel kalauzol el a természettudományok világába, a Debreceni Egyetem pedig idén is berendezi az Egyetem tér nevű programhelyszínét, ahol megannyi érdekes és játékos program várja majd a fesztiválozókat” – tájékoztatott Süli András programszervező.

Szóljon akár a PG Csoport, a Tankcsapda, vagy a Kerozin, az egészen biztos, hogy a Campuson lépten-nyomon ismerősökbe futhatunk.

Nem csak a fesztiválon hallottam, de az ismeretségi körömben is tapasztalom, hogy sokan, akik esetleg már elköltöztek a városból, úgy időzítik a szabadságot és a hazautazást, hogy a Campusra itthon legyenek, hogy tudjanak a családdal és a barátokkal is a rendezvényen találkozni” – fogalmazott Süli András.

HBN–SzL
hirdetés