ByeAlex-dal szól a Michael Kors legújabb reklámfilmjében

Akt.:
ByeAlex
ByeAlex - © Fotó: AFP / John MacDougall
Ellepték a magyar rajongók a világhírű divatmárka Instagram-posztját.

A nyár egyik legnagyobb slágere volt a senkise néven is zenélő ByeAlex korskorskors című száma, gyakorlatilag nincs olyan ember, akivel ne jött volna szemben legalább pár másodperc belőle. A dal híre azonban nem maradt országhatáron belül, eljutott ugyanis magához a márkához is, amelyről szól, a Michael Kors pedig fel is használta azt egy reklámszpotban.

A kisfilmet a világ egyik legismertebb divatcége saját Instagram-oldalán tette közzé. A mostanáig majdnem 200 ezer megtekintésnél járó poszt kommentmezejét, ahogy ilyenkor az lenni szokott, már be is foglalták a magyar hozzászólók.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Go Bold: Inspired by 1990’s New York street style, our fresh new arrivals channel a casual cool attitude. #MKGO

Michael Kors (@michaelkors) által megosztott bejegyzés,

A hiróval közösen felvett dal eredeti verzióját a YouTube-on is imádják, az áprilisi feltöltés óta csaknem tízmillió megtekintést szedett össze.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


Curtis és Majka. Amikor még együtt zenéltek...
Budapest - Egy korábbi sport­sérülés miatt szenved Curtis, aki immár Majka nélkül boldogul. A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, de elárulta, semmivel sem tompítja a fájdalmait. Megterhelő a lábának „Összes...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A vörös szépség 12 lebilincselő számmal jelentkezik pénteken, és bizton állíthatjuk, nem okoz csalódást. Jess új korongja, mint egy róla írt könyv mutatja be, hogy miken ment keresztül az elmúlt években az énekes-dalszerző. Lélegzetállítóan vezeti végig a rajongók...