Buszmegállóban vertek össze egy férfit Debrecenben

Buszmegállóban vertek össze egy férfit Debrecenben
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint egy buszmegállóban bántalmazta a sértettet.

Egy állampolgár tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 2015. augusztus 11-én 23 óra körüli időben, egy a Nyugati utcán található söröző előtti buszmegállóban két férfi összeverekedett.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként megállapították, hogy a buszmegállóban egy 34 éves férfi és egy 19 éves fiatalember szóváltásba keveredett, majd a fiú többször megütötte a sértettet és elhagyta a helyszínt. A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a kapott személyleírás alapján azonosították B. Eriket, akit a Debrecen és Hajdúböszörmény-Bodaszőlő között közlekedő menetrend szerinti buszon megtaláltak, elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság a fiatalember ellen – szabadlábon hagyása mellett – súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –