Buszkerék lángolt a Nagyerdei körúton

Buszkerék lángolt a Nagyerdei körúton
© Fotó: katasztrófavédelem
Debrecen – A 4-es főúton baleset történt, a püspökladányi lánglovagoknak égő fakupachoz kellett vonulniuk. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Debreceni busz egyik kereke gyulladt ki szerdán kora reggel a Nagyerdei körúton, egy buszmegállóban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kiérkezése előtt a buszvezető egy porral oltó készülékkel megfékezte a lángokat. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el. A tűz során nem sérült meg senki.

Egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel a 4-es számú főúton Apafa és Pallag között. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. A baleset tizenegy embert érintett, két embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

ndFotó: katasztrófavédelem

Kora délután egy lakásba való bejutás miatt kérték a püspökladányi hivatásos tűzoltók segítségét. Püspökladányban, a Rákóczi utcában élő nő, nem tudott ajtót nyitni, beszorult lakásába. Az egység kéziszerszámok segítségével kiszabadították a bajbajutott személyt.

Vasúti sín mellett egy köbméternyi, pályafelújításból származó fa égett szerda délután Püspökladány közelében a 4-es számú főút mellett. A helyi egység egy vízsugárral oltotta a lángokat, munkájukat egy homlokrakodó is segítette.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –