Bűnmegelőzési előadást tartottak Szentpéterszegen

Bűnmegelőzési előadást tartottak Szentpéterszegen
Bűnmegelőzési előadást tartottak Szentpéterszegen - © Fotó: police.hu
Szentpéterszeg – A bűncselekmények elkerülésének lehetőségeiről tartottak előadást a hajdú-bihari rendőrök a szentpéterszegi általános iskolában.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nyári szünetben is kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalkori bűnelkövetővé és áldozattá válás megelőzésére, ezért felkeresik a gyerekek részére indított különböző táborokat a megyében és folytatják a prevenciós tevékenységet. Ennek keretében tartottak előadást 2015. július 8-án a szentpéterszegi általános iskola „Erzsébet” táborában. Az előadás-sorozat célja, hogy a diákok a nyári szünidőben is hozzájussanak a biztonságukat fokozó információkhoz és jó tanácsokhoz.

A táborban Dr. Juhász Zoltán r. alezredes a Bűnmegelőzési Osztály munkatársa a 10-14 éves diákoknak arról tartott előadást, hogy a szünidő milyen veszélyeket rejthet magában a bűnelkövetés, az áldozattá válás, illetve a közlekedésbiztonság szempontjából.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés