haon-sportoldal

2007.12.27. 10:28

Újra beleki edzőtáborban a Loki

<p>Debrecen - A törökországi felkészülés során a debreceniek ismét megmérkőzhetnek az Elfsborggal.</p>

Amíg a Loki játékosai a pihenőjüket töltik, addig a szakvezetés gőzerővel azon dolgozik, hogy minél hamarabb kialakuljon a gárda felkészülési programja. Az már biztos, hogy a debreceniek január 3-án és 4-én orvosi vizsgálaton vesznek részt, majd az új év második hetének első napján megkezdődik a közös munka.

Az már korábban eldőlt, hogy a Loki január 26-án két edzőmeccset játszik a szlovák első ligában szereplő Kassa alakulatával, de most már az is tény, hogy február 2-án az ukrán élvonalban szereplő Zakarattya is Debrecenben vendégeskedik.

Négy edzőmeccs

Pont került a felkészülés egyik kulcskérdésére is, azaz a hajdúsági bajnokcsapat ismét edzőtáborozik külföldön is. A DVSC-TEVA nem szakított a hagyományokkal és a megszokott helyre, a törökországi Belekbe utazik a gárda.

A Loki február 3-a és 14-e között készül majd a török Riviérán és a tervek szerint az edzések mellett négy mérkőzésen lép majd pályára a csapat. Az ellenfelekkel még folyik az egyeztetés, ami biztos, hogy a Bundesliga másodosztályában szereplő Borussia Mönchengladbachhal találkozik majd a gárda és jó esély van arra, hogy a bolgár CSZKA Szófia és az őszi Bajnokok Ligája ellenfél, a svéd Elfsborg is rivális legyen, hiszen ezek a gárdák is Belekben készülnek a fent nevezett időpontban. –

Azért döntöttünk a külföldi edzőtáborozás mellett, mert szükség volt egy biztos pontra a felkészülésünkben, nem akartuk, hogy a kiszámíthatatlan időjárás megnehezítse a munkánkat.

Beleket jól ismerjük, jó pályákon, kemény ellenfelekkel készülhetünk a bajnoki rajtra, azaz ideális körülmények között dolgozhatunk – mondta a DVSC-TEVA klubmenedzsre, Herczeg András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!