Buli után biciklilopás Nyíradonyban

Buli után biciklilopás Nyíradonyban
© Fotó: police.hu
Nyíradony – A nyíradonyi rendőrök megtalálták és visszaadták a lopott kerékpárokat.

Egy nő tett bejelentést július 9-én reggel 9 körül a rendőrségre arról, hogy éjszaka ismeretlenek nyíradonyi házának udvaráról elloptak négy biciklit. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy nyírmihálydi lakost. A járőrök J. Gézát, G. Mihályt, N. Józsefet és 15 éves társukat elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint aznap 3 óra körül a három férfi és a 15 éves fiú egy nyíradonyi buliból tartott gyalog hazafelé Nyírmihálydiba, amikor egy családi ház udvarán megláttak négy kerékpárt. G. Mihály bemászott az udvarra és az ott található bicikliket a kerítésen társainak kiadta, majd kimászott. Ezt követően a 42 éves, a 26 éves, a 21 éves férfiak és fiatalkorú társuk a lopott biciklikkel hazatekertek. A rendőrök a kerékpárokat gyanúsítottaknál tartott házkutatás során megtalálták, lefoglalták majd a tulajdonosának visszaadták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrs a gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –