Buli buli hátán – Ezt csinálják olvasóink szilveszterkor

Akt.:
Balról jobbra, fentről lefelé: Takács Zoltán, Szarvas Diána, Bársony Bence, Bársony Boglárka, Virág Barna, Tóth Ádám
Balról jobbra, fentről lefelé: Takács Zoltán, Szarvas Diána, Bársony Bence, Bársony Boglárka, Virág Barna, Tóth Ádám - © Fotók: Derencsényi István
Debrecen – Egész estés ereszdelahajam? Otthoni tévézgetés? Olvasóinknál egyértelműen az előbbi a népszerűbb.

– Szűk baráti körben bulizunk otthon, körülbelül húszan ünneplünk, éjfélkor pedig pezsgővel koccintunk 2016-ra – válaszolta kérdésünkre Takács Zoltán.

Szarvas Diána ugyancsak azt tervezi, hogy a barátaival, házibuliban tölti az év utolsó estéjét, ahol szintén pezsgővel köszöntik az új esztendőt.

– A barátaimmal fogok bulizni, eszünk-iszunk, beszélgetünk, éjfél utánra pedig azt tervezzük, hogy tűzijátékokat fogunk lőni – nyilatkozta lapunknak Bársony Bence.

Bársony Boglárka Egerben fog ünnepelni a baráti társaságával, ahol tűzijátékkal és pezsgővel várják, hogy éjfélt üssön az óra.

– A barátaimmal töltöm a szilveszter éjszakát egy házibuliban, a klasszikus újévi ételeket, úgy gondolom, mellőzni fogjuk, viszont ha jól tudom, tűzijátékot is fogunk lőni – mondta el a Naplónak Virág Barna.

Tóth Ádám szintén a barátaival tölti az estét, de mint hangsúlyozta, ők ügyelnek arra, hogy az újévnek megfelelő ételek kerüljenek az asztalra, így mindenképp megtalálható lesz a lencse a felkínált fogások között.

HBN|Fotók: Derencsényi István