Bugyiját villantotta a dögös focista szerető

Bugyiját villantotta a dögös focista szerető
Irina Shayk, orosz szupermodellnek gyűlt meg a baja az autóból való kiszállással.

Nem Irina az első híresség, és valószínűleg nem is az utolsó, aki túl sokat mutatott akarata ellenére a fotósoknak. A bugyivillantások manapság már mindennaposak, pedig az internetes videómegosztó portálokon számos oktató videót találhatunk arról, hogy hogyan kell elegánsan és bugyivillantás nélkül kiszállni miniszoknyában egy autóból.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Christiano Ronaldo barátnője kétségbeesetten igyekezett kezével takargatni bugyiját, és a helyére ráncigálni a ruháját. Ez csak többé-kevésbé sikerült neki.

A hölgyről – azon kívül, hogy nagyon dögös – tudni lehet, hogy párválasztása ellenére nem éppen focirajongó. Az orosz származású Irina Shayk nemrégen robbant be a modellvilágba, de üstökösként ível karrierje.

Irina Shaykhlislamova (Oroszország, Yemanzhelinsk, 1986. január 6. – ) orosz szupermodell. 2004-ben fedezték fel Oroszországban. Több újság címlapján szerepelt mint az Annabelle (Németország, Május 2005), Jalouse (Görögország, Február 2006) és a Bolero (Svájc, június 2005) valamint szerepelt a Sports Illustrated 2007, 2008 és 2009-es fürdőruhás kiadványában (Sports Illustrated Swimsuit Issue). Több reklámban is feltűnt, látható volt a Intimissimi, Lacoste és Martini hirdetéseiben is.

– MON –