Budapest KUPA 2010 verseny

Budapest KUPA 2010 verseny
Labdarúgás. Az Újpesti Torna Egylet alapításának 125. évfordulója alkalmából rendezték meg az UTE Budapest Kupa elnevezésű Húsvéti Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát, a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban.

A 9 korcsoportban kiírt rendezvényen összesen 96 csapat mérhette össze tudását, a neves hazai egyesületek mellett ukrán, szlovák, olasz és román sport klubok is részt vettek.

A 2000-es korosztályban 16 csapat nevezett a megmérettetésre. A debreceni Olasz Focisuli fiatal reménységei veretlenül, kimagasló teljesítménnyel, 17 rúgott és 1 kapott góllal jutottak a döntőbe. A véghajrában az örök rivális, a Szombathelyi Lurkó UFC elszánt játékosai sem tudták megakadályozni, hogy ne az OFS csapata szerezze meg az első helyet. Egy különdíjjal is gazdagodott a hajdúsági különítmény: a torna legjobb játékosa címet Szatmári Péter érdemelte ki.

A névsor:

Álló sor: Szabó László edző,Gombos Dávid,Torma Tibor, Bárány Donát,Salga Ákos , Őri Dodó,Kártik Zsombor,Harcsa Csaba edző,Bányász Dominik,Ladányi Tibor,Komódi Bence,Kovács Péter, Németh Kevin, Daróczi Zoltán(2000 ),Makleit Zsolt edző.

Első sor: Komódi Bálint,Hadházi Sándor,Szilágy Marci,Kocsis Alex, Őri Ákos, Bartossik Balázs,Madarász Oli, Mihalik Andris,Mihalik Gergő,Piros Tamás,Jánosi Benedek( 2003 ).