Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Marco Rossi és Kondás Elemér
Marco Rossi és Kondás Elemér - © Fotók: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – A Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Marco Rossi és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Küzdelmes meccsen vagyunk túl, rengeteg párharc volt. Játékot többet vártam a mérkőzéstől. A második félidőben sokat volt nálunk a labda, emberelőnybe kerültünk, majd ez is kiegyenlítődött. Előrejátékban nem tudtunk cserélni, mert sok a sérültünk és a betegünk is. Sok helyzet maradt ki. Igazságos eredmény született. A sérülések miatt a tervezetthez képest más összeállításban léptünk pályára. Támadók nem nagyon voltak. Rengeteg párharc, ütközés volt a meccsen. Ha más összetételben állhattunk volna ki, mint ahogy egyébként terveztük is, nagyobb nyomást gyakorolhattunk volna az ellenfélre.

Marco Rossi: A csapat munkájával és a mérkőzéssel elégedett vagyok. A Loki kerete, játékosai magasabb szinten vannak. Ezt több futással kompenzáltuk, ehhez alakítottuk a taktikánkat is. Az utolsó percben ajtó-ablak helyzetünk volt, amiről tudom, ezt az ellenfél biztosan belőtte volna.


Labdarúgó NB I – A Debrecen egy pontot szerzett Kispesten
Budapest, 2015. április 26., vasárnap (MTI) – A címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.


HAON-ÉLŐ – Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA
Budapest, Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában a DVSC-TEVA a Budapest Honvéd csapatához látogatott vasárnap 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.

hirdetés