Budaörsön is három pontot gyűjtene a Balmaz

A vezetőedző, Horváth Ferenc nehéz meccsre számít
A vezetőedző, Horváth Ferenc nehéz meccsre számít - © Fotó: Matey István
Balmazújváros - Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben, a csapatok szerdán lépnek pályára. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a hétvégi, Mosonmagyaróvár elleni ­2–0-s győzelmét követően 17.30-tól Budaörsön mérkőzik meg a házigazdákkal.

A klubhonlap Horváth Ferenc vezetőedzővel először a vasárnapi sikerről beszélgetett.

„Azt játszottuk, amit elterveztünk, amit szerettünk volna. Rendben volt az első félidő is, az időjárás szólt bele kicsit a mérkőzés elejébe. Ezúttal úgy kellett összeállítanom a csapatot, hogy tudtam azt, a Mosonmagyaróvár védekezni fog, s ennek megfelelően rendezkedtünk be. Örülök a győzelmünknek, s hogy elindultunk az úton, és láthatom a folyamatos fejlődést a csapaton – mondta a balmazújvárosi tréner, aki szerint nem okozhat gondot a heti két meccs lejátszása futballistáinak.

„Profi labdarúgókról van szó, így nem jelenthet problémát. Bár az is igaz, hogy több helyről érkeztek hozzánk játékosok, más-más erőnléti állapotban, így ezzel meg kell küzdenünk, de rajta vagyunk az ügyön. Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk ismét. Attól függetlenül, hogy az utóbbi két találkozójukat elveszítették, jó csapat a Budaörs. A dolgunkat az sem könnyíti meg, hogy Tatabányán lesz a mérkőzés, ahova elég hosszú utat kell megtennünk. Mindenképpen azon leszünk azonban, hogy három ponttal térjünk haza.”

HBN


Bora György (fehérben) bizakodó
Balmazújváros - Túl van első idegenbeli mérkőzésén a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese, Kazincbarcikán nem sikerült feltörni a hazai retesz, így igazságosnak mondható gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. A balmazújvárosiak honlapja, a balmazfoci.hu az egyik nyári igazolást, Bora Gyö...