Búcsúzni csak szépen szabad!

Balról: Varsányi Nóra
Balról: Varsányi Nóra - © Fotó: HBN
Debrecen – Remélhetőleg az Előre elleni bajnoki előtt és után is lesz ünneplés pénteken a Hódosban.

A női élvonalbeli bajnokság középházbeli rájátszásában minden lényegi dolog eldőlt az utolsó fordulóra, a Siófok végzett az 5. helyen, mögöttük Fehérvár, DVSC-TVP-Aquaticum, Békéscsaba lett a sorrend. Ettől függetlenül senki se gondolja, hogy tét nélküli lesz a Loki utolsó meccse, hiszen a debreceniek a Békéscsabai Előre NKSE gárdáját látják vendégül pénteken 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban. Minden szurkolónak kötelező a megjelenés a keleti rangadón, ám aki nem tud kilátogatni a helyszínre, az a Hajdú Online-on élőben követheti figyelemmel az eseményeket.

Csakis a győzelem

Sok esetben a presztízsnél nincs jobb motivációs tényező, így van ez a jelenlegi helyzetben is. A hajdúságiak és a viharsarkiak összecsapása rendre rangadó, még akkor is, ha a pontvadászat legutolsó meccséről van szó. – Nagyon a szezon végén vagyunk, és a mentális fáradtság érződik rajtunk, viszont ez nem számít akkor, ha éppen a Békéscsaba az ellenfél! A lilák ellen mindig nyerni akarunk, ennek fényében szép játékkal és győzelemmel szeretnénk elbúcsúzni a szezontól. Az utolsó meccsre minden erőnket össze kell szednünk több okból is. Csapaton belül nagyon jó közösség alakult ki, s mivel ebben az összetételben most lépünk utoljára pályára, jó lenne, ha szép emlékekkel távoznának azok, akik elszakadnak a klubtól – fogalmazott határozottan Varsányi Nóra, a DVSC jobbszélsője.

A szurkolókkal együtt

– A Csabával rendre kiélezett mérkőzéseket vívunk, így volt ez a szezon eddigi három összecsapásán is, s most sem számítok másra. A riválisunk a rájátszásban még nem szerzett pontot, ez vélhetően motiválja majd őket, de mi csak önmagunkkal foglalkozunk. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolótáborunk – a szokásához hűen – kitesz magáért, s közösen újabb sikert aratunk! S hogy mi döntheti el a mérkőzést? A védekezés nagyon sokat nyom majd a latba, remélem, ez nálunk jól működik majd, és sok könnyű gólt dobunk – mondta a Loki 6-osa, aki elárulta, különleges érzés lesz köszönteni az EHK-kupagyőztes gárdát a meccs előtt, hiszen példaképnek tekintik ezt a sikercsapatot. Varsányi hozzátette, céljuk, hogy pár év múlva ők is megméressék magukat a nemzetközi porondon.

– Boros Norbert –
hirdetés