Bűbájos liliputi mesevilág a virágkarnevál kistesóján: ilyen volt a 2018-as Galiba Fesztivál

Bűbájos liliputi mesevilág a virágkarnevál kistesóján: ilyen volt a 2018-as Galiba Fesztivál
© Fotó: Vass Attila
Debrecen – Ötletes, vidám, színpompás kompozíciók és csodálatos gyerekek, családok a felvonulók között – ebben a felemelő élményben lehetett részük mindazoknak, akik szombaton délután megtekintették a Galiba Fesztivált a Nagyerdei Stadionnál.

A programot a Nagyerdei Kultúrpark gesztusa vezette fel, ebből az alkalomból ugyanis ingyen lehetett látogatni a vidámparkot, ahol a galibások műsorai is szórakoztatták a vendégeket. Délután 4 órakor az első rolleres és görkoris menetet rendezték meg (szintén minden korosztály tagjaival), 17 órakor pedig a várva várt Galiba-felvonulás is megkezdődött az aréna északi rendezvényterén.

DSC_1238Fotó: Vass Attila

Széles Diána alpolgármester megnyitója és az ORT-IKI gólyalábasainak kedvcsinálója után a legkisebbeké lett a helyszín, akik a szüleikkel, óvónénijeikkel és pedagógusaikkal ezúttal is ámulatba ejtő, bájos mesevilágot varázsoltak a Nagyerdőbe.

A 49. Debreceni Virágkarnevál belvárosi és nagyerdei programokkal folytatódik vasárnap is, augusztus 20-án pedig már a hagyományos karneváli meneté, az esti stadionshow-é és a tűzijátéké a főszerep.

HBN