Sport

2014.07.25. 11:54

Szlovák támadóval hozták hírbe a Lokit

Debrecen - Erik Jendrisek harminchétszer játszott a válogatottban.

Debrecen - Erik Jendrisek harminchétszer játszott a válogatottban.A napokban felröppent sajtóinformációk szerint a DVSC-TEVA együttese tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy a klubhoz kerüljön a szlovák csatár, Erik Jendrisek. A 27 éves, harminchétszeres válogatott futballista korábban megjárta a német első és másodosztályt is, jelenleg szabadlistán van, azaz ingyen leigazolható.

Jendrisek legutóbb az Energie Cottbusban játszott, korábban pedig megfordult a Ruzomberok, a Hannover, a Schalke, a Kaiserslautern és a Freiburg gárdájában is. A támadó 48 Bundesliga-meccsen két gólt lőtt, a német másodosztályban pedig 119/35 a mutatója. De mint kiderült, ez debreceni szempontból nem igazán fontos információ, ugyanis a klubtól kapott információ szerint csak beajánlották a Lokinak a szlovák válogatottat, de nem tárgyaltak Jendrisek ügyében. Egyelőre úgy tűnik, napokon belül nem fog bővülni a hajdúságiak kerete.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!