Brusztolós, kemény mérkőzésre számít Pakson a Loki

Akt.:
Balogh Norbert
Balogh Norbert - © Fotó: HBN
Debrecen – Az eltiltását letöltő Balogh Norbert csak a három pontnak tudna felhőtlenül örülni Pakson.

Kihagyta a DVSC-TEVA legutóbbi bajnoki találkozóját a 19 esztendős csatár, Balogh Norbert, ugyanis a Vasas ellen eltiltását töltötte, miután korábban kiállították az MTK hazai legyőzésekor. A támadó dühös volt magára a begyűjtött piros lap miatt, de nagyon örült, hogy nélküle is nyert a piros-fehér csapat Angyalföldön.

Fel a dobogóra!

– Szurkoltam a társaknak, hogy meg tudják nyerni a meccset a Vasas ellen, de keserűség is volt bennem. Amikor az MTK ellen leküldött a bíró a pályáról, megijedtem, hogy felelőtlenségem miatt nehéz helyzetbe hoztam a csapatot, szerencsére emberhátrányban is lehozták az összecsapást a fiúk. Mindkét találkozón fontos volt a három pont megszerzése, nincs ez másként a paksi fellépésünk esetében sem – tért rá a szombaton 18 órakor kezdődő Paks–DVSC-TEVA (élőben: www.haon.hu) bajnokira Balogh.

– Nem okozok nagy meglepetést azzal, ha azt mondom, brusztolós, kemény mérkőzésre számíthatunk a tolnai gárda otthonában. Masszív együttes lesz az ellenfelünk, az esős idő pedig nem fogja megkönnyíteni a csapatok dolgát a felázott talajon. Ami az ellenlábas védőit illeti, Lenzsér Bencét jól ismerem az U20-es válogatottból, a többieket azonban kevésbé. Nem is igazán szoktam ezzel foglalkozni, a célom az, hogy amennyiben bizalmat szerez nekem a szakmai stáb, akkor jó teljesítménnyel segítsem a Lokit. Az utóbbi két bajnokinkat megnyertük és ott vagyunk a dobogó közvetlen közelében. Mindannyian azt szeretnénk, ha az első háromban tanyázna a csapat, éppen ezért óriási szükségünk van a pontokra Pakson is.

HBN-TN