Bronzzal gazdagodtak az Ady játékosai

Bronzzal gazdagodtak az Ady játékosai
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Az ország nyolc legerősebb V. és VI. korcsoportjába tartozó leány kézilabda együttese a veszprémi diákolimpia döntőjében csapott össze január 22. és 24. között. Megyénket a debreceni Ady Endre, illetve a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium képviselte.

A két csapat közül előbbinek sikerült jobban a torna, hiszen a dobogó legalsó fokára állhatott, míg a csokonaisok a hetedik pozícióban végeztek. Az Ady kézisei az elődöntőben a későbbi győztes, győri Bercsényi Iskola legjobbjaival szemben maradtak alul 25-17 arányban. A harmadik helyért a budapesti Telepy Károly Testnevelési Általános Iskolával csaptak össze a cívisvárosiak, az összecsapást 27-25-re tudta megnyerni az Ady. Szabó Panna a bronzérem mellett egyéni elismeréssel is gazdagodott, hiszen őt választották meg a megmérettetés legtechnikásabb játékosának.

HBN


Az Ady Endre Gimnázium kerete:

Barabás Zsófia, Berettyán Petra, Borgyos Panna, Dobi Kata, Garamvölgy Krisztina, Koszta Enikő, Molnár Noémi, Papp Nikolett, Petrus Mirtil, Szabó Panna, Szabó Dóra, Tóvízi Petra, Varga Panni, Varga-Tóth Rebeka
Felkészítő tanár: Dr. Póserné Kalmár Marian, Edző: Győrvári Viktor
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek