Bringaversenyek megyei döntőit rendezték meg csütörtökön

Bringaversenyek megyei döntőit rendezték meg csütörtökön
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni versenyek döntőin 11 általános iskola 30 versenyzője képviseltette magát.

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság április 19-én tartotta a Kerékpáros Iskola Kupa, valamint a Ki a mester 2 keréken? elnevezésű országos versenyek megyei döntőit Debrecenben. A megmérettetéseken a rendőrkapitányságok által korábban szervezett városi fordulók győztes diákjai vettek részt. A versenyzők először KRESZ-tesztlapot töltöttek ki, majd kerékpáros ügyességi pályán haladtak végig.

A Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjét a debreceni Huszár Gál Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata nyerte meg, második helyezett a tiszacsegei Fekete István Általános Iskola, míg a harmadik helyezett a debreceni Csapókerti Általános Iskola diákjai lettek. Az egyéni legjobb helyezést elérő lány (Hajdó Hanna) és fiú (Géczi Kornél) versenyzők májusban Egerben képviselik majd Hajdú-Bihar megyét az országos megmérettetésen.

A Ki a mester 2 keréken? versenyen egyéni első helyezést elért lány (Sipos Dalma) és fiú (Kolozsvári Ferenc) versenyzői májusban a Pécsen megrendezésre kerülő országos döntőn adhatnak számot tudásukról.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –