Helyi közélet

2008.04.09. 10:25

Médialúzerek a Ladik döntőben

<p>Hosszúpályi - Az összeszokott, a múlt évi Ladik-versenyen edződött csapat jutott az általános iskolák 7-8. osztályosai számára kiírt országos médiavetélkedő megyei döntőjébe a hosszúpályi általános iskolából. <dia width="900" height="700" alt="Ladik hosszúpályiban 2008.04.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ladik_hossz_p_lyiban_2008_04_09_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ladik hosszúpályiban 2008.04.09." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/search/ladik/members.haon_szerkesztoseg/ladik-hpalyi.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nevük azonban új - Médialúzerek. Az öteletet egy televíziós sorozat adta.
Az immár nyolcadik osztályosokból álló csapat miért nevezett a Ladik-vetélkedőbe ebben az évben is?

Válaszuk magától értetődő: "Tetszett a verseny, igaz akkor nem nyertünk, negyedikek lettünk. Egy kis semmiségen csúsztunk el és maradtunk le a dobogós helyről. Na,de majd az idén bebizonyítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak" - magyarázzák.

Cikk és fotó Combiról

A Médialúzerek komolyan készülnek az április 23-án, Debrecenben, a Cívis hotelben rendezendő megyei döntőre.

A felkészülés egyik állomása a Hajdú-bihari Napló debreceni szerkesztőségében tett látogatásuk. Amellett, hogy ismerkedtek a napilap készítés menetével, mi is megkérdeztük őket a Ladik-vetélkedő eddigi fordulóiról.

Elmondták, hogy az idei három forduló nehezebb, de egyben érdekesebb is volt a tavalyinál. Élvezték a cikkírást, a fotózást.

Leginkább azt, hogy a településük rocksztárjáról, Combiról készíthettek cikket. Ez - magyarázzák - azért is volt öröm számukra, mert olyan emberről írhattak, aki számukra is érdekes, no meg Hosszúpályi szinte valamennyi lakóját érdekli az enyhén szólva öntörvényű, a kispolgári élettel tökéletesen ellentétes életet élő ember története.

A csapat tagjai
Almási Norbert
Havrilla Zsuzsanna
Huszár-Újvári Ivett
Kiss Adorján
Takács Péter

Felkészítő tanár: Szöllősiné Sós Tünde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában