deac

2019.11.23. 21:10

Felfelé ívelő pályán a női röplabdások

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a múlt héten fontos győzelmet arattak a Diósgyőr otthonában. Kuszkó Zsolt tanítványai a Hercules SE-t látják vendégül vasárnap, a találkozó 18 órakor kezdődik a DESOK-ban. Tóth Kitti szerint nagy küzdelmet láthatnak majd a nézők.

Fotó: deac.hu

A DEAC öt mérkőzéséből kettőt megnyert, hármat elvesztett a bajnokság mostani kiírásában. A Hercules SE csupán a VRCK alakulatát tudta eddig felülmúlni, a többi mérkőzésén vereséget szenvedett a debreceniek következő ellenlábasa.

„Nem szabad kiindulni vetélytársunk eddigi eredményeiből. A Hercules SE rutinos játékosai évek óta együtt játszanak. Általában szoros és hosszú meccseket játszunk a fővárosiakkal, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most is maratoni csata vár ránk. Bizakodva várom a vasárnapi összecsapást, mivel az edzéseken kiváló hozzáállással dolgoztunk. Amennyiben a koncentrációnk rendben lesz, szerintem megszerezhetjük az első győzelmünket hazai környezetben. Abban biztos vagyok, hogy mentálisan és fizikálisan is kemény találkozó következik” – nyilatkozta Tóth Kitti, aki a diósgyőri diadalról is beszélt. „Nagyon kellett már a sikerélmény. Igazi csapatként funkcionáltunk, emellett mentálisan is rendben volt a csapat. Alig rontottunk nyitást, ami szintén nagy jelentőséggel bírt. Úgy érzem, felfelé ívelő pályán vagyunk, most kezd kijönni az elvégzett munka” – mutatott rá a rutinos játékos.

A lányokat a legutóbbi hazai meccsen a DEAC Spirit nevű szurkolói csoport támogatta, a buzdításból sok erőt tudtak meríteni Borók Orsolyáék.

„Valóban nagyon sokat jelentett a fiúk támogatása. Amikor kisebb gödörbe kerültünk, a rigmusoknak hála egyből összeszedtük magunkat. A BVSC-s lányok kicsit le is döbbentek a hangulat miatt. Bízunk benne, hogy a drukkerek a következő meccseinkre is kijönnek majd” – zárta mondandóját Tóth Kitti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában