Bíró Ica megmutatta kincseit és relikviáit

Bíró Ica megmutatta kincseit és relikviáit
A fitness-legenda háza egy igazi, kultúrális olvasztótégely, amelyben remekül megfér egymás mellett egy gyógyító kép, egy harci legyező, vagy éppen Ica erotikus fotói.

Bíró Ica ezen a héten a legjobb szakács szerepéért száll harcba, a Vacsoracsatában. Az RTL Klub.hu-nak elmesélte, hogy a forgatás minden percét élvezte, az ellenfeleivel barátok lettek a közös esték során.

– Már Reginánál jó indul a hét, remek háziasszony, szépen énekel, az ételek isteniek voltak. Bagi Ivánnál is jó volt a hangulat, nem is tudtam, hogy ilyen jó hangja van. Mindenki hozta a stílusát, én a keleti vonalat erősítettem. Nem voltak műbalhék, sem rosszindulat, így kéne működnie mindig, ha ismertebb emberek összejönnek. És ha lehetne, a stábot külön díjaznám, mindenkinek nagyban segítették a munkáját.

Ica szerint mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen, ezért azon sem sértődött meg, hogy Bárdosi Sanyi néha-néha beszólogatott.

– Ő egy ilyen karakter, nem rosszindulatból mond dolgokat. Én el is várom az őszinte véleményt mindenkitől, Sanyi soha nem volt sértő. Ugyan volt egy olyan, komolyabb rész az én vacsorámon, amit végigröhögcsélt, de ez annak tudható be, hogy még egy csikó.

Ica tudatosan táplálkozik, de azt mondja, abban, hogy remek alakját a mai napig őrzi, a gondolatainak is nagy szerepe van.

Forrás: www.rtlklub.hu