Bozótvágó késsel fenyegette meg rokonát egy 19 éves komádi fiú

Bozótvágó késsel fenyegette meg rokonát egy 19 éves komádi fiú
© Fotó: police.hu
Komádi – A komádi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves fiatalembert. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást K. Ferenc komádi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy a Komádiban található háza előtt az utcán egyik rokona bozótvágó késsel a kezében életveszélyesen megfenyegette és azt kiabálja, hogy rá fogja gyújtani a házat. A sértett elmondta, hogy a fiú folyamatosan szidalmazza őt, miközben a bozótvágóval hadonászik.

A Komádi Rendőrőrs körzeti megbízott rendőrei azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a 19 éves K. Ferencet, akinek a ruházatát átvizsgálták. Megtalálták nála és lefoglalták az 50 centiméter pengehosszúságú kést. A Komádi Rendőrsre előállított helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt az eljárás során szabadlábon védekezhet.


Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 1 esetben történt.

hirdetés