Helyi közélet

2014.11.12. 18:17

Épp munkában volt a tolvaj, mikor tetten érték

Debrecen - A rendőrök tetten érték azt a debreceni férfit, aki több gépkocsi feltörésével is gyanúsítható.

Debrecen - A rendőrök tetten érték azt a debreceni férfit, aki több gépkocsi feltörésével is gyanúsítható.A rendőrök 2014. november 10-én 0 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, a Jászai Mari utcán járőröztek, amikor lopáson értek tetten egy férfit. A járőrök igazoltatták a 37 éves helyi lakost, aki a gyanú szerint kiszedte egy személygépkocsi hátsó ablakát, majd szerszámokat akart ellopni a járműből. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint G. Gábor 2014 októberében Debrecenben még két személygépkocsit és egy utánfutót is feltört, melyekből különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást és kezdeményezi az előzetes letartóztatásának indítványozását.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában