Botrányos esküvő a Barátok köztben

Botrányos esküvő a Barátok köztben
Még a sorozat jegyespárját alakító Kiss Ramóna és Rékasi Károly lelkét is feldúlta, ami a hónapokig tervezgetett menyegzőt romba dönti.

Rékasi Károly a saját esküvőjét élhette újra a Barátok közt forgatásán. A forgatókönyvírók figyelembe vették kérését, amikor Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi egybekelését tervezték.

– Jaj, szegény Zsófi! Megtörtént vele az, amitől minden menyasszony retteg – fogalmazott rejtélyesen a színésznő, akit szerződése kötelez titoktartásra. A Barátok közt-rajongóknak most bizonyára egy emberként kezd kattogni az agyuk: vajon milyen esemény okozhat botrányt a ceremónián? Talán a menyasszony múltjából kerül elő valaki, aki meghiúsítja a nászt?

Emlékezzünk csak a leánybúcsúra, ahol előbukkant egy régi udvarló. Vagy Bartha balhés múltja bosszulja meg magát? Hiszen Zsolt, hogy fedezhesse az esküvő költségeit, betört egy nyugdíjashoz. Lehet, most ezért kell megfizetnie? Vagy egyszerűen Zsolt túl öntörvényű ahhoz, hogy igába hajtsa a fejét, és az oltár előtt nemet mond? Ma este kiderül.  Folytatás a Borsonline oldalán >>>

Az elmúlt években több esküvőnek is szemtanúi lehettek a Barátok közt nézői. Nóra és Miklós kétszer is oltár elé álltak, akárcsak Kinga és Géza, de örök hűséget fogadott Tilda és Pali is. Az azonban egyszer sem fordult elő, hogy konfliktusok és nehézségek nélkül tartsák meg a kézfogót.

Zsófi és Zsolt tervezett esküvőjét is számtalan rossz előjel, váratlan fordulat előzte meg. Többször szakítottak Zsolt kétes üzleti ügyei és hirtelen természete miatt, és Claudia sem könnyítette meg a dolgukat, akinek meggyőződése, hogy unokahúga jobbat érdemel Bartha Zsoltnál, ezért mindent megtett, hogy szétválassza őket. Ezután a hamis jegygyűrű, a sértett Linda kavarásai, majd Szabi meggondolatlan légyottja miatt keveredett gyanúba Zsolt, de hosszabb-rövidebb mosolyszünetek után végre minden készen állt az esküvő megszervezésére.

 A vendéglista elkészült, megérkeztek Zsófi szülei Olaszországból, ám a kedélyek nemhogy csillapodtak volna, egyre csak feszültebb lett a légkör. Zsófi apja, Gábor ki nem állhatja Zsoltot, ez az érzés pedig kölcsönös, Zsolt sem rajong leendő apósáért. A képet csak tovább árnyalja, hogy a Szentmihályi szülők annyira összevesztek Gábor kártyaadóssága miatt még Nápolyban, hogy szinte nem is szólnak egymáshoz, Zsolt pedig egy jól megszervezett, lottónyereménynek álcázott rablással teremtette elő a pénz a lagzira. Minden probléma ellenére végül elérkezett a nagy nap, Zsófi és Zsolt oltár elé állnak. Vajon sikerül megúszniuk a botrányt, vagy valahol ott ketyeg az időzített bomba?

Forrás: www.rtlklub.hu