Botlottak az üldözők, előnyben a Püspökladány

Botlottak az üldözők, előnyben a Püspökladány
Hajdú-Bihar – Négy mérkőzéssel zárult a labdarúgó megyei másodosztály 27. fordulója. A vasárnapi játéknap rangadóján Komádi simán verte a DASE együttesét, s meglepetésre Báránd hazai pályán kényszerült pontosztozkodásra Kismarjával.

DASE–Komádi 2–4 (2–2)

100 néző, vezette: Darányi A. (Dávid A., Seres L.)

DASE: Makó K. – Lengyel I., Csiszár I., Kis A., Szvára I. (Mikhárdi S.), Varga B., Kovács M., Varga V., Németh N., Tóth L., Takács I. Edző: Pöszmet Tibor.

Komádi: Bokor Cs. – Varga L., Simon S., Tóth L., Holló J., Nagy J. (Földesi J.), Vass Á., Kóti R. (Miczura Varga T.), Nagy I., Miczura Varga K., Balogh S. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Tóth L. (2), illetve Holló J., Balogh S. (2), Nagy I. Jók: Tóth L., Lengyel I., illetve mindenki. Ifi: 4–1.

Pöszmet Tibor: – A korai gólunk minket zavart meg jobban. Ennyi veszélyes dobást a darts vb-n láttam utoljára, sajnos ezek közül többet nem sikerült hatástalanítanunk. Szvára Imre sérülésénél dőlt el a mérkőzés. Gratulálok a Komádi csapatának, megérdemelték a győzelmet, és köszönöm a tartalékos csapatom megjelent tagjainak a hozzáállásukat! Remélem, a többieknek is kellemesen telt a hétvégéjük!

Szabó Sándor: – A hazai csapat nagyon korán vezetést szerezett, de mint a múlt héten, most sem zavart meg minket. Még a szünet előtt megfordítottuk az állást, de pontrúgásból még válaszolni tudott a DASE. A második félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyből kettőt gólra váltottunk. Mihamarabbi gyógyulást kívánok a két lesérült játékosnak!


Báránd–Kismarja 2–2 (2–1)

400 néző, vezette: Percze Zs. (László J., Prezenszki M.)

Báránd: Tóth S. – Török D., Szabó J., Arany L., Török R., Mester N., Török Zs. (Katona Cs.), Békési L. (Póvik I.), Ifj. Arany L., Vígh N., Ispán R. (Futó G.). Edző: Arany László.

Kismarja: Czirbik D. – Farkas I., Tamási S., Tamási G., Papp Á., Farkas B., Alimán J. (Tóth K.), Magyar A., Gál S. (Kondor L.), Kovács L., Budácsik M. (Bordás J.). Edző: Tóth Károly.

Gól: Ispán R. (2), illetve Kovács L., Magyar A. Jók: mindenki, illetve az egész csapat. Ifi: 0–1.

Arany László: – Gratulálok Tóth Károly kollégámnak, jól felkészítette a csapatát ellenünk. 2–1-nél el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ám a 95. percben megkaptuk az egyenlítő gólt. Játékosaim el voltak keseredve, de én büszke vagyok, hogy ilyen embereim vannak.

Tóth Károly: – Igazi rangadószagú mérkőzést játszottunk, pedig minkét gárda tabellán elfoglalt helye nem ezt jósolta. Inkább a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, de a kontráink rendre veszélyesek voltak. Sajnos a 65. perctől emberhátrányba kerültünk és megpecsételődni látszott a sorsunk, de a fiúk másképp gondolták, végig óriási erőbedobással küzdöttek és sikerült egyenlítenünk a bajnokaspiráns alakulat ellen. Hozzáteszem, a helyzetek alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez. Gratulálok a játékvezetői hármasnak, nem volt könnyű dolguk, de megoldották. Gratulálok a csapatomnak, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, valamint dicséret illeti az ificsapatunk győzelmét is. További sok sikert Bárándnak!


Szentpéterszeg–Kaba 1–4 (0–1)

80 néző, vezette: Pallai Zs. (Berettyán Z., Nagy Á.)

Szentpéterszeg: Rácz S. – Muzsani J., Kecskés J., Bácsó A. (Vass G.), Szűcs P., Kovács d., Flaskai Zs., Kolompár Zs., Nagy P. (Tamás L.), Kecskés R., Szabó G. Edző: Balogh Barna.

Kaba: Bana M. – Almási Z., Szörnyi R., Sarkadi A., Szabó D., Plókai G. (Kovács T.), Kozma L., Püspök T., Kuhajda Cs. (Szabó B.), Plókai M., Lakatos N. Edző: Kiss Lajos.

Gól: Kecskés R., illetve Plókai M., Kuhajda Cs., Kozma L. (2). Jók: Kovács D., illetve mindenki. Ifi: 8–2.

Balogh Barna: – Megint csak a szokásosat tudom nyilatkozni. Az első félidőben 4-5 nagyobb helyzetünk volt, amit természetesen nem használtunk ki, ezzel sikerült felhozni az ellenfelünket. Akik a folytatásban megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Ha pontozásra és nem gólokra játszanák a labdarúgást, valószínűleg sokkal jobb helyen állnánk a tabellán. Még így, edzés nélkül is.

Kiss Lajos: – Nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe, már az elején a kapusunk tartott meccsben minket, aztán folyamatosan vettük át az irányítást. Helyzeteket alakítottunk ki, amelyeket sikerült gólra váltani, így megérdemelten győztük le a szimpatikus ellenfelünket.


Szerep–Hajdúszovát 4–3 (2–1)

100 néző, vezette: Áncsán Gy. (Grünwald R., Gyugos B.)

Szerep: Gorzsás T. – Zsíros S. (Fórián J.), Tarcsi T. (Bodó L.), Papp B. (Varró G.), Makai Á. (Gali P.), Szabó L., Mile R., Mátyás A., Szabó G. (Bácsó B.),, Zagyva Gy. (Szabó J.), Erős L. Edző: Bodó Lajos.

Hajdúszovát: Nagy D. – Kádár A., Nagy zs. (Kökény A.), Kökény R., Kaszás S., Nagy Cs., Nagy A., Rácz P., Serdült B., Czidor R., Lakatos K. Edző: Balogh Ferenc.

Gól: Erős L., Zagyva Gy., Szabó J., Bodó L., illetve Kaszás S., Kökény R. Jók: Szabó J., Erős L., Zagyva Gy., Papp B., illetve mindenki. Ifi: 2–6.

Bodó Lajos: – Gólgazdag mérkőzésen, csapnivaló játék ellenére jobban használtuk ki a helyzeteinket a szervezetten játszó Hajdúszovát ellen. Örülök, hogy azok a játékosok, akik csereként álltak be, át tudták lendíteni a csapatot a holtponton. Felemelő érzés győztes gólt rúgni a mérkőzés végén. Gratulálok a fiúknak! Édesanyámnak boldog névnapot kívánok! Külön köszönet Bácsó Csabának és Berde Andrásnak, amiért a hazai meccsek lejátszásához mindig megteremtik a megfelelő feltételeket!

Balogh Ferenc: – Egy pontért mentünk Szerepre, ami meglehetett volna, ha a csapat nem fárad el a meccs végére. Amíg bírtuk erővel, partiban voltunk a szerepiek ellen. Még van hova fejlődni fegyelmezettség terén is. Gratulálok az ellenfélnek!
hirdetés