Böszörményi úti tragédia: két gyalogost és egy sofőrt kerestek – Frissítve!

Akt.:
Böszörményi úti tragédia: két gyalogost és egy sofőrt kerestek – Frissítve!
© Fotó: Matey István
Debrecen – A rendőrök várják a Böszörményi úton történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését.

Frissítés:

A rendőrség közlése szerint a baleset helyszínéről távozó két gyalogost, valamint a fehér furgon sofőrjét azonosították a rendőrök, kihallgatásuk megtörtént.

Az eredeti felhívás:

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 1-jén 2 óra 45 perc körül egy személygépkocsi Debrecenben, a Böszörményi úton egy négyfős társaságból elütött egy férfit és egy nőt. A fiatal férfi a helyszínen életét vesztette, míg a nő súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset után a társaság másik két tagja elhagyta a helyszínt, a rendőrök a körülmények tisztázása érdekében várják jelentkezésüket.A rendőrség kéri továbbá annak a fehér színű furgon sofőrjének a jelentkezését is, aki a balesetet észlelte, a helyszínen megállt, azonban a rendőrök megérkezését nem várta meg, onnan elhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos baleset a Böszörményi úton: felborult autó gázolt el két gyalogost

Debrecen – Egy tetejére boruló autó elgázolt két járókelőt szerda hajnalban Debrecenben a Böszörményi úton. A gyalogosok közül egyikük a helyszínen életét vesztette, társát súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autó vezetője súlyosan sérült, amíg utasa könnyebben.