Böszörményben pattogtak a strandröplabdák

Böszörményben pattogtak a strandröplabdák
© Fotó: Matey István
Hajdúböszörmény – Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulójára került sor hétvégén Hajdúböszörményben. Mindkét nap végig napsütésben játszhattak a versenyzők.

A hölgyeknél ezúttal is szerepelt egy Jászvásárból érkező csapat. Alexandra Cosma, aki eddig mind a négy fordulóban homokra lépett, az elmúlt fordulóban Mudaci Bianca-val elsőséget szerző Manghiuc Alexandra-val alkotott ezúttal párt. Dinamikus, ötletes játékuk nemcsak aranyérmet szerzett, hanem megnyerték az Andromeda Travel Kft. által felajánlott 7 éjszakára érvényes díjmentes szállást Görögországban, a tengerparti Makrygialos üdülőhelyen, illetve a Bocskai Strand és Termálfürdő által felajánlott 10 alkalomra szóló belépőjegyet. (Ezeket a díjakat a férfi és a vegyes párosok győztesei is átvehették.) A második helyen a Kovács Katalin, Veleczki Zsuzsanna, míg a harmadik helyen a Dr. Jeneiné Molnár Enikő, Rejtőné dr. Papp Gréta páros végzett.

Az összetett pontversenyt Dr. Jeneiné Molnár Enikő és Rejtőné dr. Papp Gréta vezetik 11-11 ponttal. Alexandra Cosma-nak 10, míg Kovács Katalinnak 9 pontja van.

A férfiaknál magabiztosan győzött a Daróczi Antal, Csutora Zoltán kettős. A második helyért vívott találkozón mindkét félnek több meccslabdája volt. Végül az ezüstérmeket Molnár Tamás és Nyakó Zoltán vehették át, megelőzve a Rejtő László, Szombathy András párost. Az összesített pontversenyt Berkes Zoltán vezeti 19 ponttal. A második helyre feljött Daróczi Antal, akinek 15 pontja van. Hunyadvári Ottó 13 pontja jelenleg a harmadik helyhez elég.

A vegyes párosoknál tíz páros küzdött egymással és a hirtelen meleggé vált időjárással. Az elmúlt fordulóban győztes Kovács Katalin, Molnár Tamás egység ezúttal sem talált legyőzőre. A második helyet a Dr. Szathmári Anita, Horváth Máté páros szerezte meg megelőzve a Katrus Ágota, Szőllősi Lajos kettőst. Az összetett pontversenyben az utóbbi két fordulóban győztes Kovács Katalinnak és Molnár Tamásnak 12-12 pontja van. Mögöttük 9-9 ponttal áll az egyre jobb eredményeket elérő Dr. Szathmári Anita és Horváth Máté.

A képek, eredmények és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –