Böszörményben folytatódik a Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

Böszörménybe látogatnak a strandröpisek
Böszörménybe látogatnak a strandröpisek - © Fotó: HBN-archív
Hajdúböszörmény – A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságban sűrűsödik a program, hiszen a következő három hétvége mindegyikén versenyt rendeznek.

Július 18-án és 19-én a harmadik fordulóra kerül sor Hajdúböszörményben. A Városi Strandfürdőben tavaly nyáron épültek meg a pályák, ráadásul mindjárt három. A vadonatúj, igényesen kialakított, barátságos területen ismét női, férfi (szombaton) és vegyes párosok (vasárnap) üthetik a labdákat játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. Nevezni elég a fürdő bejáratánál reggel 8 és fél 10 között.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei a bajnokság végén az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –