Böszörménybe költözik a traubis pezsgés

Böszörménybe költözik a traubis pezsgés
© Fotó: Molnár Péter
Hajdúböszörmény – Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulójára kerül sor hétvégén Hajdúböszörményben, a Bocskai Strand és Termálfürdőben.

Szombaton a női és a férfi párosok, vasárnap a vegyes párosok fognak játszani. A versenyen bárki indulhat játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a legújabb megyei strandröplabda komplexumban 3 kiváló pálya várja a játékosokat és a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek.

Mint minden fordulóban most is minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba. Ezen kívül a mostani fordulóban minden kategória győztesei 3 főre szóló egyhetes ingyenes görögországi tengerparti nyaralást nyernek és a Bocskai Strand és Termálfürdő felajánlásaként a kategóriák győzteseinek mindkét tagja egy-egy 10 alkalomra szóló belépőjegyet vehet át. A szervezők 9 és 10 óra között várják a nevezéseket a strand főbejáratánál.

A képek, eredmények és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –