Bortolvajt fogtak ez egyik debreceni áruházban – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Bortolvajt fogtak ez egyik debreceni áruházban – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást egy 35 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 18-án 8 óra 10 perc körüli időben egy férfi bement egy Kishegyesi úton található áruházba, ahol a táskájába rejtett egy üveg bort, majd azzal a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági őrök visszatartották a férfit és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök a 35 éves helyi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Az ártándi határátkelőhelyen 2015. május 18-án 8 óra 35 perckor kilépésre jelentkezett egy külföldi férfi. Az ellenőrzését végző útlevélkezelő megállapította, hogy a kazahsztáni állampolgár tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerű tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrök a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre előállították a 45 éves férfit, akit a meghallgatását követően átvittek a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára a további eljárás lefolytatása céljából.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –