Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Jutalmaztuk a legkiválóbbakat

Akt.:
A kategóriák győztesei a szerkesztőségünkben tartott gálaünnepség után
A kategóriák győztesei a szerkesztőségünkben tartott gálaünnepség után - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A székházunkban tartott egyórás gálán sportolókat és csapatokat részesítettünk elismerésben.

A tizenhatodik Év sportolója választás és díját­adónak kedden délután az Észak-Magyarország szerkesztőségének székháza adott otthont.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Megtartottuk a díjátadót

A 2003-ban teremtett hagyománynak megfelelően, ezúttal is hét kategóriában értékeltük a kínálatot, és hirdettünk eredményt. Régi szokásunkhoz hűen ugyanazokat a szabályokat alkalmaztuk, mint korábban: a versenyzők és az együttesek teljesítményét szakavatott sportújságírókból álló zsűri értékelte, a végeredmény pedig a szavazást követően alakult ki. A jelenlévőket (köztük elnököket, szakosztályvezetőket, edzőket, családtagokat, hozzátartozókat) Berecz Csaba, lapunk sportrovatvezetője köszöntötte és felidézte az elmúlt másfél évtizedben tartott voksolásokat.

A fehér asztalnál

A díjazottakat ezúttal is Marosréti Ervin kollégánk szólította, majd beszélgetett a legjobbakkal, akik hollóházi porcelántányérokat vehettek át. A mintegy nyolcvan vendég végül a fehér asztalnál elevenítette fel a tavalyi esztendő legemlékezetesebb pillanatait.

ÉM-KT


Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 díjátadó
Miskolc - Az Év sportolója 2018 díjátadót kedden tartottuk az Észak-Magyarország székházában. A felnőtt férfiak között egy olyan sportoló nyert, aki már „régi motoros”, ugyanis az eddigi szavazások során győzött 2008-ban és 2012-ben. Mészáros Lászlót, az MVSC világklasszis fekvenyomóját harmadik ...

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Megtartottuk a díjátadót
Miskolc - Mindenki nagy izgalommal várta a díjkiosztót: drukkoltak a szervezők és a meghívottak is. Az első „fecskék” már negyedórával az ünnepség előtt megérkeztek, aztán a kezdés előtt azt vettük észre, hogy egyetlen szék sem maradt üresen, sőt azok, akik edzés után érkeztek, levezetésként álló...