Borosüveggel verték ki a sorozatszínésznő szemét

Nagy valószínűséggel véget ért Charlotte Davies színésznő karrierje, ugyanis az orvosok nem tudták megmenteni a bal szemét.

A 25 éves szőke színésznő barátaival szórakozott egy manchesteri bárban, amikor hallotta, hogy a női WC-ben egyik bartátnője veszekszik valakivel. Odament segíteni, és akkor ütötték fejbe egy boros üveggel.

Nézze meg a baleset után készült képet ide kattintva!

Charlotte a Daily Mail kérdésére elmondta, hogy teljesen romokban hever az élete és valószínű, hogy nem mehet vissza játszani a sorozatba sem. “Tudtam, hogy megvakultam a bal szememre, és az egész életem megváltozott. Életemben nem éreztem még ekkora fájdalmat” – nyilatkozta a színésző. Charlotte nagy álma volt, hogy világhíres színésznő legyen, azonban erről most már le kell mondania.

“Minden nagyon gyorsan történt. Mondtam a lánynak, hogy fejezze be a kiabálást, majd a sminktáskámba nyúltam, ő pedig a szemebe vágta a törött borosüveget. Aztán már csak a fájdalomra emlékszem” – meséli teljesen összetörve Charlotte.

A bárban nem ez az első ilyen jellegű támadás: Lisa Kee modell egy diákot támadott meg 2007-ben és sértett meg súlyosan. A mostani támadót, egy 20 éves lányt később elkapták a rendőrök.

– MON –