Borlovagavatás lesz szombaton a Nagytemplomban

Borlovagavatás lesz szombaton a Nagytemplomban
© Fotó: Szentmiklóssy László
Debrecen – Az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa 2004-ben alakult. A Debreceni Lovagi Szék a Tokaji Régió részeként, Asztalos Árpád vezetésével tevékenykedik, jelenleg 18 fővel. A többek között szociális, illetve karitatív célokat felkaroló egyesülés a kulturális és a kutatási fejlesztéseket is támogatja. A tisztségviselők önkéntesen, társadalmi munkában tevékenykednek.

Jelmondatuk: „Isten és a bor dicsőségére!” A rend Debreceni Lovagi Széke nagyszabású rendezvényt szervez, melyre az ország minden régiójából és a környező országokból is érkeznek borlovagok május 20-án.

Az esemény fő attrakciója – az éves elnökségi ülést és lovagi közgyűlést követően – a Debreceni Nagytemplomban megrendezendő ünnepélyes borlovagrendi tagfelvételi ceremónia lesz este hét órától. Az eseményre a belépés ingyenes, az érdeklődőket szeretettel várják. A templomi rendezvényt követően lovagi estélyen vesznek részt az újonnan avatott borlovagok és a régi tagok is.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés