Borítanák a papírformát a jó erőkből álló OSC ellen

Akt.:
Borítanák a papírformát a jó erőkből álló OSC ellen
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Kállay Márk úgy véli, nem lesz könnyű ellenfelük kapujához férkőzni, de meg kell oldaniuk.

Újra hazai pályán szerepel a DVSE: szombaton 20.30-tól az OSC Újbuda látogat a Debreceni Sportuszodába. A férfi vízilabda OB I. B csoportjában az OSC jelenleg vezeti a tabellát, eddig mind a három meccsét behúzta Dr. Vincze Balázs együttese. A debreceniek az első két összecsapásukat hozták, majd a Vasassal szemben egy góllal, 9–8-ra alulmaradtak legutóbb.

– Okvetlenül szerettünk volna nyerni a Vasas ellen, azonban az elején elkerülhető gólokat kaptunk, ami döntőnek bizonyult. Ellenfelünk a hazai pálya minden előnyét élvezte, mi pedig nem játszottunk annyira jól, hogy ezt elbírjuk. Ugyan sikerült fordítanunk, de utána pontatlanok voltunk, így alulmaradtunk. Legközelebb nem fogadkozni kell, hanem behúzni! – fogalmazott Kállay Márk, a debreceniek rutinos balkezes pólósa, aki sajnálja, hogy nem tudták kihasználni a lehetőséget, mert nyerhető találkozó lett volna.

Más kategória

Decker Ádám, Bátori Bence, Gór Nagy Miklós és Német Toni – csak pár név az újbudaiak keretéből, velük kell felvenniük a versenyt Varga Tamás tanítványainak.

– A szombati riválisunk egyértelműen más kategória, mint a Vasas. Papíron nyilván ők az esélyesek, de azért bízunk egy jó eredményben. Bekk pozícióban olyan játékosaik vannak, hogy nem lesz könnyű a centereinknek, nehezen lehet a kapujukhoz férkőzni, de meg kell oldanunk. A mérkőzést a tévé is adja, ez is plusz motivációt jelent a csapatoknak – mondta Kállay, akinek legutóbb egy blokkolásnál „ellőtték” a könyökét, de szerencsére nem nagy a baj, így tudja vállalni a játékot, ahogy a debreceni gárdából mindenki.
A szombati derbit az M4 sport élőben adja majd.

HBN
hirdetés