Bónusz a „Milenneha”

Lazább oldalukat is megmutatják
Lazább oldalukat is megmutatják - © Fotó: Magánarchívum
Püspökladány – Két régebbi daluknak „szolgáltattak igazságot” a ladányi rockerek.

A püspökladányi KabinLáz zenekar 2013-ban alakult, azóta egy demó, egy EP és két nagylemezük jelent meg szerzői kiadásban. Legutóbb tavaly jelentkeztek sorlemezzel, ez a Most kezdődik című album volt, melynek dalai a koncertprogramjuk gerincét adják. Nem is terveztek még új kiadványt, de tavaly nyáron megnyerték a Kondoroson megrendezett I. Betyár Rockzenei Tehetségkutatót, melynek fődíja egy kétszámos stúdiófelvétel lehetősége volt.

– Két olyan dalt választottunk a felvételre, amik kissé eltérnek a zenekar stílusától, felvillantják a lazább, dallamosabb oldalunkat. Persze, ezek is a mi dalaink, ezért szerettünk volna igazságot szolgáltatni nekik, erre kapóra jött ez a lehetőség. A Milenneha EP tehát nem tekinthető önálló sorlemeznek, inkább amolyan különleges, bónusz kiadvány – mondta el Papp Norbert, a zenekar énekese.

A srácok idén is ott lesznek a Kondorosi Rockfesztiválon július 12-én, mint meghívott fellépők. Addig pedig zenélnek még Hajdúszoboszlón, Dévaványán és Hajdúböszörményben is.

– Kiss Dóra –