Helyi közélet

2013.09.04. 11:46

Újabb kerékpártolvaj került rendőrkézre - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain egy közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött.

A hajdúhadházi járőrök szolgálatuk teljesítése közben arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi rózsaszínű női kerékpárral szabálytalanul közlekedett Debrecen irányából Vámospércs irányába. Az 59 éves vámospércsi férfit a rendőrök igazoltatták, valamint kérdőre vonták gyanús kétkerekűjének eredetével kapcsolatban. H. Gábor a rendőröknek elmondta, hogy a biciklit a Vámospércsi út és Létai út kereszteződésénél található vendéglátóhely mellől lopta el. Az egyenruhások a tolvajt elfogták és előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a büntetőeljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja le lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság 2013. szeptember 3-án tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – miatt 2 főt, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy főt vett szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül bíróság elé állítják az eljárás alá vont személyeket.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában