Helyi közélet

2013.12.16. 13:58

Gépkocsikat tört fel

Debrecen - A nyomozók elfogták azt a férfit, aki sorozatban törte fel a személyautókat Debrecenben.

Debrecen - A nyomozók elfogták azt a férfit, aki sorozatban törte fel a személyautókat Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2013. október 21-én 13 óra 17 perckor telefonon hívta egy debreceni lakos, mivel az István úton parkoló személygépkocsijának ablakát ismeretlen tettes betörte és az utastérből eltulajdonította a rádiósmagnót.

Ezt követően majdnem egy tucat sértett tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon, akiknek a személyautóját – főleg a bevásároló központok parkolóiban – az ismeretlen terhelt feltörte és azokból készpénzt, illetve egyéb értéktárgyakat tulajdonított el.

A nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást annak érdekében, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tettest azonosítsák és felkutassák.A rendőrök munkája 2013. december 16-án 6 óra 30 perckor vezetett eredményre, mert Debrecenben elfogták és a kapitányságra előállították K. Imrét, akit gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók a 42 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A helyi lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában