Bográcsos őszköszöntő Körösszegapátiban

Akt.:
Bográcsos őszköszöntő Körösszegapátiban
© Fotó: magánarchívum
Körösszegapáti – A település nappali idősek klubja az idősek szokványos napirendjét mintegy felborítva, egy kellemes, beszélgetős délelőttöt rendezett tagjainak a minap.

A beszélgetés során felelevenítették az évtizedekkel ezelőtti őszi napok eseményeit, az akkori szokásokat. Közben a régi dalokat hallgatták, és több alkalommal maguk is dalra fakadtak. Megtekintették az évtizedekkel ezelőtt megtartott események videofelvételeit.


Fotó: magánarchívum Fotó: magánarchívum ©

A találkozón ott volt Tarsoly Attila polgármester és Pintye Edit alpolgármester is. Ők az idősek őszhöz, a télhez köthető problémáiról, gondjairól érdeklődtek. A falu háziorvosa, dr. Szabó Mihály is megjelent az eseményen.
Amíg a beszélgetés folyt, addig bográcsban főtt a finom sertéspörkölt, amelyet jóízűen fogyasztottak el a nappali klub tagjai és vendégeik.

HBN–VJ0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés