Helyi közélet

2013.10.25. 07:39

Megkérdeztük: Ön milyen bort fogyaszt szívesen?

Debrecen - Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy ki milyen bort fogyaszt szívesen.

Debrecen - Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy ki milyen bort fogyaszt szívesen.

Tóth Klaudia csak ritkán fogyaszt bort, de ha mégis, édes vöröset választ, egy jó Medinát. – Szoktam bort fogyasztani, igaz, nem túl sűrűn. Számomra a száraz borok túl férfiasak, így az édes borokat iszom szívesen, de a legtöbb hölggyel ellentétben leginkább vöröset.

 

Az én ízlésemnek az édes fehérborok túl émelyítőek – mondta Száva Fanni.

 

– Alkoholt is csak ritkán fogyasztok, így bort is. Ha mégis úgy adódik, édeset választok, de csakis az aromája miatt. A szüreti mulatságokat kedvelem, de azt sem az alkohol miatt – közölte Csordás János.

Asztalán Viktória szavai szerint ő a tipikus nők közé tartozik, mivel az édes tokaji fajtákat kedveli, mindamellett, hogy egy jó korsó sört nem cserélne el egy pohár borra.

 

– Mivel sportolok, így nagyon ritkán fogyasztok alkoholt, de borok közül a száraz vörösborokat kedvelem, mint az Egri Bikavér – jelentette ki Mandrilla Réka.

 

– Az édes borokat szeretem, de nem vagyok kimondottan borkedvelő, hiszen alkoholt is csak ritkán fogyasztok. Szeretem a telt, édes ízeket, így a tokaji borokat. Nagypapáméknál minden évben van szüret, aminek szívmelengető hangulata van – válaszolt Bódi Beáta.

 

HBN | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában