Bódi Vanesszát keresi a debreceni rendőrség

Akt.:
Bódi Vanesszát keresi a debreceni rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt lány megtalálásához.

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Bódi Vanessza eltűnése ügyében.

A lány szeptember 12-én a reggeli órákban otthonából iskolába indult, azonban oda nem érkezett meg, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Bódi Vanessza megközelítőleg 155 centiméter magas, normál testalkatú, haja vállig érő, fekete színű, barna szemű. A lány különös ismertető jele, hogy jobb bokáján (egy skorpió) és bal alkarján (írott szöveg) tetoválás látható.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .