Bódi Gusztiért thai lány rajongott

Bódi Gusztiért thai lány rajongott
A zenész feleségével egy hónapig pihent Thaiföldön, ahol Gusztiba beleszeretett egy helyi szépség.

Bódi Margó gyorsan kitalálta férje ura gondolatát, és Guszti születésnapjára egy thaiföldi utat szervezett. Kerek egy hónapig pihentek, volt is mit, hiszen Guszti betegsége az egész családot megviselte.
Az egészséges étkezésre is odafigyeltek, olyannyira, hogy a tenger gyümölcseiből készült finomságok elkészítését Margó még el is sajátította. Így aztán itthon sem lesz gond azokkal kedveskednie.

Margóék Thaiföldön is népszerűek, szinte mindenhol belebotlottak magyar rajongókba, akik azonnal körbevették őket, és mint egy jó japán turista, nonstop kattingatták a fényképezőgépet.
Bódiék nemcsak a magyarok rajongását fogadhatták, Gusztiért egy gyűrűsnyakú helyi lány is teljesen oda volt.

– Megfogta a kezem, első pillantásra szerelem. Leültetett maga mellé, bámulta a hasam, azt mondta szexi vagyok.

Margó és Guszti bár teljesen kipihente magát egy hónap alatt, a visszautat mégis szívesen elfelejtenék. Ugyanis 32 órát utaztak, háromszori átszállással. Ráadásul az út fáradalmait nem volt idejük kipihenni. Hatalmas hó fogadta őket, és a házuk előtt parkoló autóikat szó szerint ki kellett ásni, hogy másnap indulni tudjanak egy vidéki fellépésre.

Guszti – annak ellenére, hogy Margó és a gyerekei nem engedik már úgy belemerülni a munkába, mint eddig – a miskolci fellépés után máris a hangstúdióba ment, hogy egy új dalt felvegyenek. Úgy látszik, Gusztit még a fehér homok és a tenger sem nyugtatja meg annyira, mint a zene.

Forrás: www.rtlklub.hu