Bódi Ádám visszatérhet a Lokiba

Akt.:
Bódi Ádám visszatérhet a Lokiba
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A középpályást egy évre veheti kölcsön a DVSC a Videotontól.

Úgy tűnik, egy régi ismerőssel erősödhet a DVSC futballcsapata. Sajtóinformációk szerint az egyszeres válogatott középpályás, Bódi Ádám visszatérhet a Lokiba. A huszonhat esztendős labdarúgó tavaly igazolt a Videotonhoz, három és fél esztendőre írt alá, azonban a kezdeti időszakot követően egyre kevesebbszer fért be a csapatba, gyakran még a keretbe sem nevezték. Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a debreceni klubvezetés szeretné újra a csapatban tudni a játékost, most úgy hírlik, egy esztendőre kölcsön tudják venni a hajdúságiak.

Egy évvel ezelőtt a Videoton 172 millió forintot fizetett Bódi Ádám játékjogáért, azonban túl sokszor nem játszatták a labdarúgót.

A futballista saját nevelésként mutatkozott be a Lokiban 2010-ben, a piros-fehérekkel háromszor nyert bajnokságot és Magyar Kupát, valamint hét évvel ezelőtt játszott a csapattal az Európa-liga csoportkörében is.

Takács harcra kész

A Debrecenről egy nappal korábban megírtuk, hogy minimum két hónapra térdsérülés miatt kidőlt a ballábas szélső, Sós Bence. A csatársorban viszont bővül Herczeg András variációs lehetőségeinek a száma, ugyanis felépült és újra az együttessel edz Takács Tamás. A támadó a hivatalos honlapnak elmondta, három nehéz héten van túl, bár így is hamarabb rendbe jött a sérülése, mint előzetesen gondolták a szakemberek. A lába megfelelő állapotban van, úgyhogy elvileg nincs akadálya, hogy már a hétvégén, a Videoton elleni idegenbeli mérkőzésen pályára lépjen. – A fehérváriak ellen nem feltartott kezekkel szállunk harcba, egyértelműen győzelmet várok el, de szerintem ezzel mindenki így van – fogalmazott Takács Tamás.

A Videoton–DVSC bajnoki találkozót szombaton 20.30-tól rendezik meg a felcsúti Pancho Arénában, a meccset a Hajdú Online élőben közvetíti.

HBN