Vádjavaslat a 4-es elkerülőn történt tragédia ügyében

Akt.:
Vádjavaslat a 4-es elkerülőn történt tragédia ügyében
© Fotó: Matey István
Debrecen/Nyíregyháza – Három ember veszítette életét Debrecen határában 2017. október 3-án, a hajdú-bihari rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a halálos kimenetelű közlekedési baleset vizsgálatát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 31 éves férfival szemben.

tragedia2
Fotó: Matey István

A nyomozás adatai szerint a debreceni férfi 2017. október 3-án 22 óra körül közlekedett az általa vezetett Skoda típusú személyautóval a 354-es számú úton, Bocskaikert felől Debrecen irányába. A sofőr haladása során áttért a gépjárművel a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben közlekedő Seat típusú gépkocsival.

A baleset következtében a Seatot vezető férfi, valamint két női utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a jármű további két utasát és a Skoda vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrök a 31 éves férfit később gyanúsítottként hallgatták ki, aki a baleset okozásáért elismerte a felelősségét.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben folyatott büntetőeljárást 2018. február 2-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség részére.

– police.hu –


Debrecen, Nyíregyháza - Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem - nyilatkozta a halott lány barátnője Attiláról és Gináról. Mint arról korábban beszámoltunk, szörnyű tragédia történt kedd éjszaka Debrecen határában: két család élete omlott össze egyetlen pillanat alatt egy szörnyű...

Debrecen, Nyíregyháza - A Skodát vezető férfi, eddig nem tudni miért, áthajtott a másik sávba, ahol a szemből érkező kocsinak csapódott. Az autót vezető 20 éves fiatalember és 23 éves barátnője a helyszínen meghalt. A sofőr 41 éves édesanyja a mentőben vesztette életét. Az RTL Klub híradójának ripor...

Debrecen, Nyíregyháza - Megrázó részletekre derült fény azzal a balesettel kapcsolatban, amely múlt hét kedden történt Debrecen határában. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóban öten utaztak, és közülük hárman életüket vesztették. A halálos áldozatok egyike a 23 éves Gina volt, akinek éde...Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés