Tankolás közben gyulladt ki egy autó az M3-ason

Tankolás közben gyulladt ki egy autó az M3-ason
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Rosszullét, autótűz és ágszakadások dolgoztatták meg a hajdú-bihari tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Rosszul lett egy ember vasárnap éjjel Debrecenben a Karácsony György utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók betörték a nyolcadik emeleti lakás ajtaját, majd a segítségre szoruló embert átadták a mentőszolgálatnak.

Teljes terjedelmében égett egy asztalosműhely irodahelyisége és a mellette levő mezőgazdasági géptároló, tegnap délben Tiszavasváriban, a Táncsics utcában. A tiszavasvári és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, valamint az épületből kihoztak egy gázpalackot is. A kár jelentős.

Közel ezerötszáz négyzetméteren égett az avar Bocskaikertben, a Pacsirta utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy tizenöt méter magas fa egyik ága lehasadt, és fennakadt a lombkoronán Debrecenben, a Kender utcában tegnap kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a veszélyes faágat.

Tankolás közben gyulladt ki egy személygépkocsi motortere tegnap kora délután az M3-as autópályán Görbeháza közelében. A lángokat a helyszínen tartózkodók négy darab porral oltó segítségével eloltották a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig, aki elvégezték az autó visszahűtését. A kár jelentős.

Idős ember segítségére siettek a debreceni hivatásos tűzoltók tegnap délután Debrecenben a Hadházi úton. A tűzoltók dugólétrával az erkélyen keresztül bejutottak a lakába majd a segítségre szoruló idős embert átadták a mentőszolgálatnak, aki kórházba szállította.

Szennyvíztelep vízátemelő szivattyúja gyulladt ki vasárnap délután Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók porral oltó segítségével oltották el a tüzet, majd feszültségmentesítették a berendezést.

Egy húsz méter magas fa ága hasadt le tegnap késő délután a Keleti-főcsatornánál Nádudvar közelben, egy hétvégi ház előtt. A faág fennakadt a lombkoronán, így a jármű- és gyalogosforgalmat is veszélyeztette. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrésszel távolították el a veszélyes növényrészt.

Úttestre dőlt egy fa Komádi és Újiráz között a 4221-es számú úton. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrészeitől volt hangos Debrecenben az Esze Tamás utca is tegnap délután, ahol egy tizenöt méter magas fa ága szakadt le.

Debrecenben a Panoráma úton dőlt ki gyökerestől egy tíz méter magas fa vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a közúti forgalmat is akadályozó fát.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Mintegy másfél köbméter szerves trágya égett szombaton délután Hajdúböszörményben, a Görgey utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezésére a lángolást megszüntette. A tűzoltók az utómunkálatok elvégzésére avatkoztak be. Csőtörés volt egy társasház egyik üresen álló lakásában tegnap d...Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés