Nem csak a vagonok lángoltak csütörtökön

Nem csak a vagonok lángoltak csütörtökön
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A Nagyállomás környékén és Bocskaikertben is oltani kellett, ezeken kívül néhány veszélyt jelentő faág adott még munkát a megyei tűzoltóknak.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a vasúti pályaudvar mellett a mellékvágányokon személyszállító vagonok égtek csütörtök délben. A megyei katasztrófavédelem illetékese elmondta, a debreceni egységek hat kézi tűzoltó készülékkel és három vízsugárral valamint kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A MÁV szakemberei a felső vezetéket a beavatkozás idejére áramtalanították. Az eset a vonatközlekedést nem akadályozta. A tűz során nem sérült meg senki.

tuz1Vasúti kocsik gyulladtak ki Debrecenben | Fotó: Matey István

A debreceni hivatásos tűzoltókat csütörtök délután az Ősz utcába és a Sámsoni útra is riasztották lehasadt faágak miatt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók pedig Debrecenben, a Feketerét utcában távolítottak el leszakadt faágat motoros láncfűrésszel.

Bocskaikertben, a Kisgergely úton egy családi ház kertjében kapott lángra a száraz avar. A debreceni egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés