Kigyulladt egy melléképület Komádiban, továbbterjedt a tűz

Akt.:
Kigyulladt egy melléképület Komádiban, továbbterjedt a tűz
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Szombaton sem unatkoztak a tűzoltók Hajdú-Bihar megyében. Több tűzesethez is riasztották őket a nap folyamán.

Kigyulladt egy lakóház mellé épített melléképület Komádiban, a Deák Ferenc utcában. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az épületet és egy vízsugárral valamint kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ebesen is tűzhöz riasztották az egységeket. Egy családi ház pincéjében használati tárgyak gyulladtak meg az Arany János utcában. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Áramtalanítás mellett egy gázpalackot is kihoztak az épületből eközben két vízsugárral oltották el a tüzet. A házban négyen laktak, akik közül két embert a mentőszolgálat kórházba szállított és lakó pedig rokonokhoz költözött ideiglenesen.

Kora délután egy kisteherautó borult az árokba Nagyhegyes közelében. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik az autó vezetőjének segítettek kiszabadulni a járműből. A sofőr nem sérült meg.

A havas úton egy nyerges vontató megcsúszott és az úttesten keresztbe fordult szombat délután a debreceni Vértesi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói daru segítségével levontatták a járművet az útról, amely forgalmi akadály képezett.

A debreceni Bocskaikertben is autó csúszott meg a havas úton, szombat délután. A személygépjármű forgalmi akadályt képezett. A debreceni hivatásos tűzoltók lehúzták az útról az autót, a mentőszolgálat pedig három embert kórházba szállított kivizsgálásra.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés