Gázszivárgás és kamionbaleset vitte el a tűzoltók napját

Akt.:
Gázszivárgás és kamionbaleset vitte el a tűzoltók napját
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Többek közt Debrecenben, Püspökladányban és Hajdúböszörményben kaptak riasztásokat.

Csütörtök délben Debrecenben, a Göncölszekér utcában mezőgazdasági gép sértett meg egy műanyag gázcsonkot, amely miatt a gáz szivárogni kezdett. A debreceni hivatásos tűzoltók a területet biztosították, amíg a gázszolgáltató megszüntette a szivárgást. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni ellenőrzést folytatott le.

Püspökladányban, az Árpád utcában egy ház udvarán kerítésoszlop égett csütörtök délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

Kamion és személyautó karambolozott csütörtök délután a 354-es számú főúton, Bocskaikert közelében. A ütközés következtében a személyautó vezetője beszorult a roncsba, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálatnak. A nyerges vontató vezetője nem sérült meg.

Délután kétszáz négyzetméteren égett a gaz Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

A mentőszolgálat ügyeletese arról számolt be, hogy balesethez a péntekre virradó éjszaka nem kellett vonulniuk.Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés