Előállították a lengyel kamionsofőrt a bocskaikerti halálos baleset után

Előállították a lengyel kamionsofőrt a bocskaikerti halálos baleset után
© Fotó: Matey István
Debrecen – Mint ahogy korábban megírtuk, szerdán reggel fél hat körül halálos kimenetelű baleset történt a 4-es főút elkerülő szakaszán Bocskaikertnél, amely során egy autós belerohant egy épp a főútra tolató kamionba. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kamion sofőrjét bűncselekmény gyanúja miatt előállították a debreceni rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy lengyel forgalmi rendszámú kamion sofőrje egy gazdasági útról – nem kellő körültekintéssel – tolatott a főútra. A tehergépkocsinak hátulról egy Debrecen irányába szabályosan közlekedő személyautó nekiütközött. A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszíni intézkedések megtételét követően bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra a kamion sofőrjét, egy 38 éves lengyel állampolgárt, akinek gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

Kattintásra galéria nyílik! Kattintásra galéria nyílik! ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szakértő bevonásával – halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

– police.hu –Halálos baleset Debrecen mellett

Bocskaikert, Debrecen – Eddig tisztázatlan körülmények között, de feltételezhetően egy a főútra tolató kamionba rohant egy autós szerda hajnalban a 4-es főút elkerülő szakaszán Bocskaikertnél. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés