Autót akarhatott lopni egy bocskaikerti férfit

Akt.:
Autót akarhatott lopni egy bocskaikerti férfit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették azt a 23 éves férfit, aki el akart lopni egy gépkocsit Debrecenben – olvasható a police.hu-n.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre május 14-én arról, hogy Debrecenben, a Raktár utcában lévő Suzuki típusú személygépkocsiját feltörték. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy bocskaikerti lakost – áll a rendőrség hivatalos honlapján..

A közleményből kiderül: L. Márkot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai július 16-án otthonában elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság július 18-án elrendelt – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság..

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi a személygépkocsi ajtaját kifeszítette, majd a gépjármű utasterében, a gyújtáskapcsoló alatt található műanyag burkolatot lefeszítette és megpróbálta eltulajdonítani az autót.

bk2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés